bani din clickuri - Money from clicks

Bani din clickuri

Surfing pe internet sau bani din clickuri este considerată a fi etapa inițială a câștigurilor de pe Internet. Ce ar putea fi mai ușor decât doar să intri pe site web? Doar că poate să introduci CAPTCHA care îți poate aduce 50 ruble pe zi. Făcând Surfing pe site-uri nu doar veți fi plătit cu 10 – 30 de dolari pe lună, dar, de asemenea, veți învăța o mulțime de informații utile, inclusiv despre alte moduri de a face bani pe internet cu ar fi pentru liber profesionist (freelancer).

Bani din clickuri pot fi de următoarele tipuri:

Surf – tot ce trebuie să faci e să merg pe link-uri și să așteptați de la 5 până la 15 secunde.

Citește e-mailuri – aveți nevoie să mergeți pe un link să vezi un site și să răspunzi la câteva întrebări simple.

Trecerea testelor– cred că din denumirea sarcinii este destul de clar.)

Îndeplinirea sarcinilor – trebuie să îndepliniți sarcina care este specificată în instrucțiunile. De obicei, trebuie să mergeți pe un link către un site și să executați câțiva pași simpli.

Aici sunt cele mai bune resurse pentru a face bani din clickuri

SEO-FAST

Toți doritorii care se vor înregistra de pe acest site vor avea Refback (taxa suplimentara la venituri) de 70%.

Site-ul oferă aproximativ 100 link-uri pentru vizualizări pe zi. O mulțime de locuri de muncă plătite sunt aici web surfing, citirea e-mail-urilor etc. câștigurile pot ajunge până la 100 ruble pe zi. Preturi foarte bune. Întotdeauna este de muncă.

Îi încurajezi pe toți să se înregistreze!

Înregistrare png

SOCPUBLIC

Site-ul este inclus în primele cinci resurse oferă bani pentru clicuri.

Mai ales resursa este faimoasă pentru că are un număr mare și varietate de sarcini. Plata pentru executarea sarcinilor nu este mai mică decât la SEOSPRINT sau wmmail.

De asemenea, aici sunt multe surfing și e-mailuri bine plătit. Există, de asemenea, lucru care este foarte simplu, vizita site-uri fără timp de așteptare pentru care primești 0,03 ruble.

Înregistrare png

WMmail

Site-ul are un sistem unic de cinci niveluri de referali! Atrage referali activi și veți câștiga venituri nu numai din activitatea lor, ci și din refeleli lor. Lucrul foarte activ atrage referali și pe această resursă poți câștiga cu ușurință până la $ 5-7 pe zi!

Pentru cei care doresc să facă bani pe resurse on-line este o mană cerească

Înregistrează-te!

Înregistrare png

PROFITCENTR

Pe site este întotdeauna o mulțime de lucru. Pe aceasta resursă se poate câștiga cu surfing, citind e-mailuri și îndeplinire de sarcini.

La înregistrare de pe acest site vei primi de la mine 90% cost suplimentar la costul de surfing și e-mailuri de citire.

Pentru agenții de publicitate, de asemenea, este bun în cazul în care vei porni o afacere on-line. Ca de exemplu să creezi un grupuri pe rețelele de socializare și să câștigi câte 300$ pe lună.

Înregistrare png

WM-SEO

Una dintre cele mai bune resurse de a câștiga bani din clickuri! Preturi bune, navigare ușoară, 3 – niveluri de referali, recomand. Pentru atragerea de referali la fel sunteți plătit de la 0.01-1 ruble. În funcție de ratingul dvs. Aici plățile sunt efectuate în două valute – dolari și ruble. Minimum resurse pentru ieșire – 5 ruble. Lucru este întotdeauna suficient.

Pentru agenții de publicitate sunt condiții foarte favorabile. Pentru 1000 clicuri 15 ruble. Există și expediere de e-mail-uri în cadrul site-ului pentru 1000 de mesaje – 30 de ruble.

Site-ul este perfect pentru cei care doresc să câștige cât și pentru cei care sunt în căutarea unor oportunități de a face publicitate site-ului lor.

Înregistrează-te obligatorii!

Înregistrare png

FASTPROM

Acesta este încă un site destul de tânăr în ce privește bani pe net din click-uri , dar a reușit deja să câștige o bucată decentă de pe piața de publicitate.

Site-ul oferă mai mult de 20 de link-uri pe zi. Există, de asemenea, și sarcini plătite, și citirea email-uri. Prețurile sunt mai mult decât decente!

Pentru agenții de publicitate există reduceri de publicitate (publicitate gratuită a sarcinilor lor precum și 200 vizualizări gratuite de surfing)

Așa că am recomanda!

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Câștigă 700$ pe luna din Programele de Afiliere. 

Introdu CAPTCHA și i-a banii, E mai simplu decât crezi TU? 

Bani din bonusuri Mici! 

7.645 vizualizări