Bani din jocuri real

Bani din Jocuri

ATENȚIE!!! Bani din Jocuri este un post care pentru început m-am opus să-l scriu deoarece vor fi nevoie în unele cazuri și de unele investiții pentru a obține un venit. Dar dat fiind faptul că avem de unde investi din metodele precedente am decis că e bine să includ și această metoda. Sunt și jocuri fără necesitatea de a investi.

Bani din jocuri este una dintre cele mai interesante și incitante modalități de a obține bani de pe Internet. Fiecare dintre noi avem un prieten sau o cunoștință care se joacă pe internet într-o varietate de jocuri online. Acești oameni stau în ea toată ziua, jucând în tancuri sau construiesc diverse ferme virtuale. Dar puțini știu că, dacă alegeți corect jocul, nu că poate fi doar distractiv, dar, de asemenea, poți câștiga bani jucând jocuri. În unele jocuri trebuie doar să acordați atenție, iar altele este necesitate de investit un pic de banii pentru ca jocul să îți aducă un venit decent (bani din jocuri).

Iată și jocurile care vă permit retragerea banilor reali din joc. Jocurile care au fost verificate prin experiență. Distrează-te și faceți si bani din jocuri.

Cele mai bune jocuri cu retragerea de fonduri

( Bani din Jocuri )

GOLDEN-TEA

Dacă să luăm după mine acesta este unul dintre cele mai bune proiecte noi care permit să valorifice jocurile în bani reali de care sunt foarte mulțumit. Un proiect foarte profitabil.

Pentru a juca și retrage bani reali din joc nu trebuie să investești. Când vă înregistrați vi se acordă 10.000 de monede de aur. Pe care puteți cumpăra un lot de pământ pe care să-l plantezi și să primești de la el un profit. Desigur, dacă acest proiect vă va fi pe plac și doriți să câștigați mai mult, puteți investi bani aici. Ei se vor recupera destul de repede.

Deci, cum funcționează acest joc? Pe pagina principală este un video, cum să începeți. Dar o să facem o mică introducere, mai ales că jocul este foarte simplu.

  1. După înregistrare, du-te la „Magazin“ și cumpără un lot pe banii donați de la început.
  2. Apoi, du-te la secțiunea „joc“ și plasează lotul, făcând click pe câmp.
  3. Apoi la fiecare 10 minute puteți „colecta frunze “ și „vinde frunze“ pe bani, pentru comoditate aceste două funcții sunt situate în apropiere deasupra câmpului.

Extragerea banilor se efectuează fără un prag minim de acumularea și se extrag instant. Iar pentru a evita comisioanele creazăți un portmoneu pe PAYEER care te va ajuta și pe viitor în alte jocuri.

Înregistrare png

TAXI – MONEY

Acest joc este un veteran printre aceste resurse care oferă o oportunitate de a obține un venit din jocuri pe bani reali.

Resursă are mai mult de 2 ani în dimeniul bani din jocuri. In tot acest timp, proiectul plătește în mod constant bani, și anume 25-40% din investiții.

Esența jocului este ușor de descifrat din titlu. Pentru câștig trebuie să cumpărați un taxi și să-l trimite-ți în cursă. Cu cât este mai scumpă e mașina cu atât mai mult venit va aduce.

Jocul are o mulțime de bonusuri. Multe mașini le poți lua cu o reducere de până la 25%. Există de asemenea competiție, concursuri și curse între participanții proiectului proiect.

Într-un cuvânt, jocul este foarte interesant și profitabil.

Înregistrare png

Ferma Vecinilor

Cel mai popular și interesant joc care îți oferă posibilitatea de a câștiga banii reali (bani din jocuri). Pentru o lansare completă va trebui să investiți o parte din fondurile voastre. De regulă suma nu este mai mare de 150 de ruble. Dacă investi mai mult veți crește mai repede. Dar acest lucru nu este neapărat. Pentru ca Fermă Vecinilor să vă aducă câteva mii de ruble pe lună, aveți nevoie de răbdare și efort. Retragerea banilor o puteți face pe Yandex Bani și pe sistemul de plată Payeer care e foarte comod (banii din acest îi puteți transfera pe orice alt sistem monetar sau direct pe cardul bancar).

În acest joc este imposibil să pierzi. Aici nu se strică culturile cultivate și animalele nu se pierd. Pentru a face bani în joc trebuie să știți ce și cum trebuie să faceți pentru a câștiga bani reali. În jocul Ferma Vecinilor poți câștiga bani în trei moduri:

  1. În loturile de pământ – aici trebuie să crești culturi furajere și să le vinzi în magazine
  2. Pe animale – va trebui să cumperi găini, vaci și multe alte animale ca să primești de la ele ouă, lapte și alte produse primare, care pot fi, de asemenea, vândute în magazin pentru a primi bani.
  3. Pe produs – este un mod de a câștiga bani disponibilă numai jucătorilor cu al treilea nivel. Trebuie să prelucrați produsele primare în producție și să le vindeți în magazin.

Venituri din cultivarea grâului

Dup înregistrare veți primi o șansa de a face bani din joc cu posibilitatea de a crește grâu. Vei primi o parcelă de pământ. Arată aceasta în felul următor:

Pentru a semăna grâul, faceți clic pe câmp. Costul pentru plantare este de 0,1 ruble. Veți avea nevoie, de asemenea de o unitate de energie care costă 0,01 ruble. Câmpul crește timp de o oră. Pentru a putea vinde recolta crescut trebuie să fi de 100 de bucăți. prețul de este de 0,021 per unitate.

100 de bucăți * 0,021 (per buc.) -2 (costul semănării) = 0,1ruble

Acest venit este de pe o singură parcelă. Dacă parcelele vor fi 9, atunci venitul va fi 0,9 ruble. Valoarea unui câmp este de 2 ruble. De regulă aceste 9 parcele se răscumpără timp de două luni.

Venitul din animale

Al doilea și principalul venituri în acest joc – este de la vânzarea de produse derivate de la animale.

In joc sunt 6 tipuri de animale, din care poți profita. Pentru a face acest lucru, va trebui să cumperi animale și să faci profit din ele. Un calcul pentru fiecare dintre ele.

Pui (Găina)

-Disponibilă de la primul nivel

Costul 1 pui- 5 ruble.

Face 60 de ouă.

Costul unui ou – 0,14 ruble.

Cheltuieli pentru hrană – 0,03 ruble pentru un ou

Venit: 9găini *  60 ouă * 0,14 (costul unui ou) = 75,6 ruble

Consum: 45 (costul pentru pui) * (5.4 costurile pentru colectare) + (540 ouă * 0,03) = 66,6

Profit: 75.6 – 66.6 = 9 ruble.

Porcii

Aceste animale disponibile spre cumpărare începând cu 5 – nivel.

Costul unui loc de creștere a porcilor costă 30 de ruble ,cu o capacitate de 9 porci.

Cu acești 9 porci pot obține 540 de unități. carne. Carnea se vinde la preț de 0,24 ruble bucata.

Câștigul din creșterea a 9 porci este de =18 ruble.

Oi

Sunt disponibile de la nivelul 10. Stâna costa 60 de ruble. Oile 20 de ruble.

Venitul este 60 buc. de lapte. 1 buc. lapte costă 0,49 ruble.

Venitul net de la 9 oi este de =36 de ruble.

Vaci

Acest tip de animale este disponibil la al 15 nivel. O vacă costă 50 de ruble.

Fiecare vacă produce 9 buc. de lapte. Lapte costă 1,16 ruble / buc.

Venitul net din 9 vaci =90 ruble.

Lama

Acest animal este disponibil de la al 20 nivel.

Costul unui Lame este de 100 de ruble și produce lână. Lână valorează 2,27 ruble.

Profitul din 9 Lame este =180 ruble.

Elefantul

Elefanții sunt cele mai scumpe animale. Prețul unui elefant este de 500 de ruble.

Achiziționarea sa este disponibilă de la nivelul 25. Aceasta este o investiție foarte scumpă. Adevărul este că și venitul este destul de mare.

De la 9 elefanți câștigurile vor fi de =900 de ruble.

Înregistrare png

 

Informații necesare și utile !!!

Navighezi toată ziua pe net ACUM primești bani pentru asta!

BitCoins – Monedă virtuală, cum se obține!

Lucru de acasă ca freelancer!

42.546 vizualizări