Bani din publicitate pe net - despre

Bani din publicitate

Chiar dacă nu ai un site nu înseamnă ca nu poți să faci bani din publicitate majoritatea din metodele de mai jos poți să le faci publicând și în grupele din rețelele de socializare. Iar dacă ai un site deja gata să începem:

Bani din publicitate

Una dintre cele mai bune programe de afiliere atît pentru site cât și pentru grupele și paginile din rețelele de socializare pentru a face bani din publicitate. Înregistrându-vă la CPN, puteți obține venituri de la cumpărăturile efectuate pe AliExpress. Venitul poate fi de 9,5% din valoarea fiecărei achiziție. Pentru a obține aceste procente, va trebui să completați o simplă înregistrare. În continuare, trebuie să mergeți la secțiunea „platformă “ și adăugați site-ul dvs. existent, pentru a promova link-uri. Această platformă poate fi: un site web, un blog, un grup din rețele de sociale. De fapt, faci magazinul online.

La CPN puteți alege mai multe modalități de a promova link-urile voastre. Puteți face publicitate prin intermediul banner-lor, atunci ar trebui să selectați fila „Bannere“, pentru a primi banner-ul pe care îl vei promova ca publicitate în grup, site sau pe blog. Utilizatorul care vine prin banner-ul vostru și va face o achiziție pe AliExpress, vă aduce automat 9,5% din valoarea tranzacției efectuate.

În plus, puteți face bani din publicitate nu neapărat la un banner ci chiar la un anumit produs. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a merge pe AliExpress prin CPN copiați link-ul produsului care va plăcut. Apoi mergeți la secțiunea „afiliat Link“, plasați și copiații link-ul către produsul pe care la-ți ales. Principiul este același. În cazul în care utilizatorul a accesat acest link și a cumpărat produs aveți 9,5% din suma de achiziție.

În acest fel nu doar că vă puteți economisi banii pe AliExpress, ci și de a face propria afacere promovând publicitatea și link-uri promoționale.

Înregistrare png

WHAFF

Această platformă vă permite să aveți un venit de pe telefonul mobil. Este o platformă externă care plătește în dolari. Bani câștigați pot fi extrași pe PayPal sau orice alt sistem care vă este comod.

Puteți câștiga bani chiar de la introducerea codului de înregistrare HE51622. De obicei, plata este de 0,5$. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați în telefon aplicația din PlayMarket și să vă conectați la WHAFF prin Facebook.

Dece am amintit de acest gen de venit care este un venit pe telefonul mobil, pentru ca la fiecare invitat de obicei se plătește de la 0,3 la 0,5$ pe persoană. Cu ajutorul acestui serviciu poți nu doar să câștigi tu dar poți genera venituri și pentru grupuri de oameni cum ar fi tinerii și studenți.

Încercați-l, rezultatul s-a dovedit a fi unul destul de bun.

ADMITAD

Cu această platformă puteți face bani on-line chiar și obține un venit decent din grupurile din diferite rețele de socializare. Pe scurt, dacă aveți o platformă bună pentru a câștiga vizitatori aici poți avea venituri destul de mari.

ADMITAD plătește pentru publicitate, diverse produse, jocuri sau servicii. Și cel mai important plătește nu numai pentru produsele cumpărate, dar, de asemenea și pentru atragerea vizitatorii obișnuiți sau care se înregistrează. Acest lucru este valabil mai ales pentru jocuri.

În meniul „Programe“ – „Toate programele“, și alegeți cel mai potrivit program pentru a primi un link de recomandare sau banner-ul, instalați-l pe site-ul dvs. sau puneți link-ul în grupul vostru și câștiga bani din publicitate.

Cel mai bine este de a face publicitate o varietate de jocuri. Multe dintre ele plătesc pentru o simplă înregistrare de la 0,5 până la 3 dolari.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Știi cum să faci bani din YOUTUBE?

Câștigă bani cu AliExpress!

Bani pe Odnoklassniki!

Crează-ți un portmoneu virtual pentru banii tăi (PAYEER)

7.366 vizualizări