parteneriat bani din youtube moldova

Bani din YouTube

La mulți dintre noi apar așa întrebări ca: Cum să generezi bani pe YouTube sau cum faci bani din YouTube? Câți bani poți face din YouTube? Câte video-uri trebuie să am? Câți bani pot face într-o lună? Dar cu toate acestea în fiecare zi pe Internet apar tot mai mulți bloggeri și vloggeri. Cei mai mulți dintre ei fac vlogging pentru a abține un venit.  Iar pentru a obține bani pe youtube aveți nevoie de un partener media care va însera publicitate în video-urile voastre pentru a face bani, anume despre asta și vom vorbi în continuare. În cele din urma anume de această alegerea va depinde cât de profitabil va fi canalul. Și câți bani va genera acesta lunar pentru eforturile depuse.

Modalități de a obține venituri bune pe YouTube sunt o mulțime dacă aveți un canal pe YouTube. Pentru cei care nu au un canal, dar și-ar dori să-l aibă însă nu pot crea video-uri singuri sau au careva complexe vom crea un articolul unde o să explicăm cum creem un canal pe YouTube și de unde luăm materialul video pentru publicare și dezvoltarea lui.

Bani din YouTube

Care este cel mai bun program de afiliere și de încredere?

Anume la aceasta întrebare vom da răspuns acum. Ne-am propus să facem o comparare detaliată a partenerilor media pentru YouTube:

AIR, ATG, Media, Quiz Group, VSP

Cerințe minime pentru conectarea canalului la partener media?

 

Plățile: comision (%), pragul de plată la extragere (bani din YouTube)?

 –

Acordarea suportului, feedback.

Din cele expuse mai sus o să trag o linie roșie și o să spun că cel mai bun dintre acești parteneri media este AIR . Acesta este unul dintre parteneri media care în ultima perioadă are cea mai rapidă creștere. Și acest fapt se datorează implicării sale active în soluționarea diferitor probleme. Aici nu veți întâlni canale blocate la prima plângere pe drepturile de autor. Ei spre diferență de alți parteneri media fac o claritate apoi vă vin cu niște recomandări. Până în prezent sunt mai mult de 45.000 de canale video care au fost conectate la rețeaua media AIR. În opinia mea, AIR este cel mai bun partener media printre începători și nu numai. În plus vă poate fi un partener media nu doar pe YouTube.

 –

BONUS

Pentru cei care doresc să creeze un canal video și nu știu de unde să i-a material pentru al încărca pe YouTube fără a încălca care-va drepturi de autor vom crea în scurt timp o pagină aparte unde o să explicăm cum creem conținut pentru canal care poate fi monetizat.

Informații necesare și utile !!!

TOP 5 – Cele mai bune CASHBACK-uri!

Sondaje plătite în EURO!

Câștigă bani reali din Jocuri Online

7.462 vizualizări