bitcoin mining dobindire, cum sa faci bitcoin

Bitcoin mining

Bitcoin mining este procesul de emitere a bitcoine-lor care se numește și „minerit” – singura modalitate de a obține o monedă criptografică, realizată pe baza computerelor de a rezolva problemele matematice. Esența Bitcoin mining-ului sau (mineritul de Bitcoin) constă în faptul că în mod independent mai multe PC-uri din diferite colțuri ale planetei în paralel îndeplinesc diferite sarcini, generând Bitcoin. Această monedă a apărut în anul 2009 și de atunci a crescut continuu. La moment această monedă costă peste 7.500$. Sunt câteva metode de a obține această monedă:

  1. să o cumperi
  2. să o obții prin mining
  3. să îndeplinești careva sarcini

Bitcoin mining devine tot mai avantajos

Aici o să luăm varianta B deoarece prima este scumpă și necesită investiții multe. Iar varianta C ne va lua foarte mult timp si adesea se dovedește a fi ne efectivă. Varianta B este în a folosi calculatorul propriu pentru Bitcoin mining. Programul pentru Bitcoin mining nu va forța calculatorul dvs. mai mult decât o fac jocurile video. Aceste programe efectuează unele operațiuni matematice. Tot ce se cere este să instalați programa și să lăsați calculatorul aprins.

Kryptex

  1. Accesați site-ul Kryptex.org și descărcați programul
  2. Porniți programul descărcat și instalați-l
  3. Înregistrați-vă
  4. La momentul instalării opriți Antivirusul deoarece nu se va instala corect (la toate programele de mining antivirusul le va bloca ca fiind nesigure, însa nu aveți dece vă face griji)

După ce ați terminat înregistrarea, veți putea accesa contul personal de pe site-ul serviciului cu statistici detaliate și setări de plată, și cel mai important – acum veți avea posibilitatea de a vă conecta la program și puteți începe să câștigați bani pe mining (producție) de monedă cripto. Ne autorizăm în program cu un nume de utilizator și o parolă și efectuăm un test de sistem, care constă din 8 pași și va începe automat.

Aici poți scoate banii în orice valută dorești deoarece Bitcoin-ii ușor se schimbă în orice valută, poți să îi extragi când dorești. Dar îi poți extrage și în Bitcoin.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Sondaje plătite în euro online

Cum câștigi BitCoins, cea mai populară monedă

Întoarce până la -50% din cumpărăturile online!

3.194 vizualizări