Bitcoins Moldova Bani online

Bitcoins – Monedă virtuală

În ultima perioadă i-a o popularitate tot mai mare profitul de Bitcoins din Internet. Aceasta este o monedă nouă, care crește rapid și are o popularitate în întreaga lume. Costul unui Bitcoin se schimbă aproape la fiecare secundă. La moment un Bitcoin are o valoare mai mare de >9500 de dolari.

Moneda este foarte tânără. Ea a început să se dezvolte în 2009. Dar este foarte populară în multe țări, inclusiv și în țările fostei Uniuni Sovietice.

În internet aproape în fiecare zi apar site-uri care oferă posibilitatea de a câștiga Bitcoins fără investiții. Și ele acționează într-un mod destul de simplu. De obicei acestea plătesc pentru captcha și vizualizarea publicității. Dar sunt și alte metode la fel de interesante dacă dispuneți de un calculator performant, vezi Bitcoin mining.

Pentru a începe lucrul cu Bitcoins trebuie mai întâi să vă înregistrați un portmoneu pentru Bitcoin (Bitcoin Wallet) și apoi să vă înregistrați pe site-urile care permit posibilitatea de a câștiga Bitcoins fără investiții.

Aici sunt cele mai de încredere și cele mai bine plătite resurs.

Câștigă Bitcoins – fără investiții

FREEBITCO.IN

Unul dintre cele mai profitabile site-uri unde poți câștiga această monedă. Site-ul e verificat. Plățile sunt efectuate automat o dată pe săptămână. Pentru a obține Bitcoins trebuie doar să introduceți captcha. Adevărat captcha este disponibilă doar o dată pe oră, dar desigur ca și plățile pentru fiecare introducere de captcha sunt destul de bune.

Site-ul propriu zis are venit din publicitatea de pe site, care este foarte multă. Așa că bani vor fi întotdeauna, nu vă fie frică.

De asemenea pe site-ul este și o loterie, cu care poți câștiga Bitcoins, dar pe nou-veniți eu nu-i sfătuiesc pentru început să își încerce puterile acolo.

La înregistrare login-ul vostru va fi adresa de conectare la portofel de Bitcoin (situat în partea de jos a paginii principale din contul vostru). Restul este elementar.

BTCCLICKS

Aici aveți posibilitatea să adunați bitcoins ușor utilizând acest serviciu, care este asemănător cu modalitatea care poți face bani din click-uri. La fel aici aveți o modalitate foarte bună de a-ți promova propriile resurse.

Înregistrați-vă, apoi mergeți în secțiunea «Surf Ads» și vizualizați anunțurile pentru care și sunteți plătiți. Totul este simplu, iar resursa este una bună pentru acumularea acestei monede.

 

MOONBIT.CO.IN

La fel un site simplu, care oferă posibilitatea de a obține Bitcoins fără investiții. Tot ce trebuie e doar să introduceți captcha. Satoshi pe această platforma se mai dau și pentru timp. la fiecare 5 minute. Dar nu veți aduna foarte mulți Satoshi prin această metodă. Prin urmare, modul cel mai ideal pentru a obține Bitcoins, este de a veni pe acest site de 3 – 4 ori pe zi și să introduceți captcha pentru a obține Satoshi.

Extragerea se efectuează în mod automat o dată pe săptămână. Suma minimă e de 5500 de Satoshi.

Informații necesare și utile !!!

Vrei bani din YOUTUBE?

Comandă cu 10% reducere de pe AliExpress!

Bani din fotografii

9.222 vizualizări