castiga bani online gratis Bonusuri Gratuite WebMoney

Bonusuri Gratuite

Castiga bani online gratis – mai nou pentru a atrage vizitatori unele resurse sunt predispuse să ofere Bonusuri Gratuite – ceea ce oferă posibilitatea de a castiga bani online gratis. De acest fapt se poate profita și se poate câștiga o sumă mică de bani. Desigur la mii de lei aici nu poți conta, dar dacă găsești câteva site-uri poți câștiga ceva bani pe zi. Această metodă e mai simplă chiar și mai ușoară decât câștigurile pentru clicuri sau câștigurile de la introducerea CAPTCHA-ei. Trebuie doar să vizitați site-ul și să castiga bani online gratis pe WebMoney.

Unele resurse dau un bonus pentru înregistrare, unele plătesc pentru o simplă vizitare a site-ului zi de zi.

Plata se face in diferite valute. De regulă, nu este foarte mare de la 0,01$ la 0,5$. Dar toate bonusurile gratuite ar putea fi prima modalitate de a începe să obțineți bani de pe internet. În plus o parte din site-uri ar putea fi foarte utile pentru voi și var putea ajuta să obțineți și bani mari sau vă poate facilita munca de pe Internet.

Aici sunt cele mai populare site-uri care oferă bonusuri pe WebMoney cu o scurtă descriere cum să castiga bani online gratis.

Castiga bani online gratis pe WebMoney

 

BANNER  

sponsor

Valută,
Dimensiune,
Periodicitate.
Descriere sponsorLink-ul
bani pe internet ChangeTime ru WMR
0.01-0.1 rub.
fiecare 24 de ore
ChangeTime – un schimbător de valută pe WebMoney. Rata de schimb este de multe ori mai profitabil decât pe WebMoney. Are și bonus o dată la fiecare 24 de ore. WM-Bouns se afla în partea de jos. 
  WMR
0.01-0.10 rub.
fiecare 24 de ore
Oferă servicii de schimb valutar electronic. De asemenea, acesta oferă și oportunitatea de a lua împrumuturi. 
   WMR
0.02-0.10 rub.
fiecare 24 de ore
BizonInvest – un joc în care poți câștiga un pic de bani. Există mai multe opțiuni pentru a câștiga. 

De asemenea, jocul BizonInvest oferă bonusuri gratuite direct pe portmoneul Yandex Dengy sau oe WebMoney. Alegeți pe ce portofel vreți să obțineți bonusul. Bonus este la fiecare 24 de ore.

 

Informații necesare și utile !!!

Bani din YOUTUBE aici!

Economisește 10% cu AliExpress!

Vrei să faci bani pe telefon?

7.761 vizualizări