capcha - bani din recaptcha R.Moldova

Bani din reCAPTCHA

Bani din reCAPTCHA sunt la fel ca și câștigurile pentru click-uri cu un venit de 100 ruble pe zi. Ei bine, de fapt ce poate fi mai ușor decât să introduceți numerele și literele din imagine. Dar să o luăm de la un capăt:

Captcha – este o imagine mică care conține un cod care trebuie introdusă în locația specificată. Pentru fiecare reCAPTCHA introdusă se plătește și anume 0,01 ruble. Și se introduce ea în aproximativ 5 – 10 secunde.

Aceasta este necesar pentru persoanele care se ocupă cu o corespondență în masă. Pentru a dovedi că nu introduce robotul CAPTCHA în locul vostru periodic se introduce si o reCAPTCHA așa numită neutră.

Desigur, mii de dolari pe astfel de site-uri nu este posibil de câștigat, dar câte 50 – 100 de ruble pe zi este posibil dacă este dorință. Pentru a fi corect față de toți o să spun că la mulți asta le reușește. Totul este foarte simplu, vă înregistrați – tastați pe start – introduceți reCAPTCHA și câștigi bani.

Încercați-l, poate că anume veniturile/ bani din reCAPTCHA vă va place cel mai mult. Aici este cel mai bun site pentru a câștiga bani din metoda expusă mai sus:

Introduceți captcha și faceți –

Bani din reCAPTCHA

Acest site este considerat unul dintre cele mai bune resurse de pe care poți obține venit/ bani din reCAPTCHA. Plata este efectuată ruble. Costul unui captcha este de 0,01 ruble. Noaptea prețul este dublu. Există de asemenea și CAPTCHA Premium cu un cost mai mare mai mare. Munca este întotdeauna și foarte mult.

Pentru a lucra pe acest site trebuie să:

1). După înregistrare să apăsați butonului de „Începe să lucrezi“;

2). Pentru a apărea CAPTCHA  apăsați butonul „Start“ ;

3). Introduceți codul din imagine în locația specificată și apoi faceți clic pe butonul „Trimite“

Puteți introduce CAPTCHA foarte mult timp doar să aveți dorință. Când introduceți captcha trebuie să fiți foarte atent. Pe această platformă au o atitudine negativă față de greșeli. Când greșiți pentru prima oară puteți pur și simplu să fiți alertați, dar dacă faceți erori frecvente vă pot bloca pentru un timp. De regulă durata de blocare este de la douăzeci de minute până la câteva zile. Extragerea banilor aici se poate face pe o mulțime de sisteme cum ar fi: WebMoney, Payeer, QIWI, BITCOIN, Perfect Money,  Yandex Money si altele. Eu folosesc Payeer (îl poți crea aici portmoneul PAYEER) deoarece aici sunt cele mai mici sau uneori în genere nu există comisioane și este recunoscut în întreaga lume.

Înregistrează-te și introdu reCAPTCHA – pentru bani reali care este modul cel simplu de a obține bani!

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Îți plac jocurile? Acum poți să extragi bani reali din ele!

Fără investiții și ușor BitCoins

Cum să devii freelancer!

15.241 vizualizări