bani pe telefon online md

Câștigă bani pe telefon

Împreună cu progresul crește și potențialul de câștig și anume bani pe telefon. Nu au apucat bine ca telefoanele noastre mobile să obțină un sistem de operare că au apărut și primele oportunități de a primi bani pe telefon chiar lucrând din telefon.

Desigur, acest tip de venit nu poate fi venitul principal, dar câștigă fără mult efort și jucându-vă la telefon în timpul liber 20-30$ este destul de real. Nu aveți nevoie de cunoștințe speciale și eforturi mari pentru această formă de venit. De obicei, plata este pentru afișarea anunțurilor (la fel cum sunt și câștigurile din browser) sau primiți bani pentru instalarea unei aplicații.

Cele mai multe dintre resurse vă plătesc pentru instalarea pe telefonul dvs. a diferitor jocuri în care nu e necesar să vă jucați.

Resursele care oferă posibilitatea de a câștiga bani pe telefon sunt destul de multe. Cele mai multe dintre ele vă dau posibilitatea  de a extrage banii prin cele mai populare  sisteme cum ar fi WebMoney și PAYEER.

Dacă utilizați câteva site-uri de încredere care oferă generare de venituri pe Android și lucrați la ele cel puțin o jumătate de oră pe zi (oricum petrecem mai mult timp pe telefon), venitul de 20-30$ va fi garantat.

Aplicațiile care oferă un venit – bani pe telefon

1) WHAFF

Unul dintre liderii din întreaga lume care generează venituri pe Android. Pentru a începe aveți nevoie să descărcați aplicația WHAFF din PlayMarket de pe Android. În continuare va trebui să vă logați o puteți face cu ajutorul Facebook-ului (la alegere). BONUS: După înregistrate introduceți codul de invitație: HE51622 pentru a primi 0,30$. Iar pentru înregistrare vei mai primi încă 0,20$. În total vei avea 0,50$ în cont din start în această aplicație. În plus această aplicație îți va genera venituri și pentru accesarea ei zi de zi. Dar încă un punct important este și posibilitatea de a adăuga WHAFF Locker care la blocarea și deblocarea telefonului îți va arăta publicitate, iar tu vei pri bani de fiecare dată cânt vei debloca telefonul.

2) AdvertApp

O aplicație bună și simplă pentru a câștiga bani pe telefon. Totul e destul de simplu, te plătește pentru instalarea diferitor jocuri și aplicații.

Algoritmul de acțiuni este următorul:

– Accesați site-ul advertapp .ru de pe telefon și instalați aplicația.

– După instalare, deschideți aplicația unde este necesar să includeți codul: –6W4WL6 (pentru a obține primele 5 ruble). Primii bani sunt!

Pentru a începe să câștigați și mai mult mergeți în secțiunea „noi“ acolo veți vedea sarcinile și prețurile pentru instalarea diferitor aplicații. Ele de obicei nu apar dintr-o dată ci la un interval de timp. Dacă aveți deja sarcinile faceți clic pe aplicație, instalați-o după aceea, du-te în secțiunea „active“ și intră în joc instalat sau aplicație. Faceți una – două mișcări. După asta banii vă vor fi depuși în cont. Aplicația nu te obligă să ții jocurile și aplicațiile în telefon poți peste o zi două să le ștergi.

Retragerea banilor se face direct pe telefon și promit să adauge în curând WebMoney și QIWI .RU.

3) Pirate Cash

Pirate Cash este o aplicație care rulează pe Android. Se instalează din Google Play. Tot ce ai de făcut este sa instalezi zilnic aplicații sau jocuri pentru care primești puncte (coins). Toate aplicațiile le instalezi de pe Google Play deci nu trebuie sa-ti faci probleme de securitate. Punctele pot fi convertite in bani. 2500 puncte reprezintă 2,5$. Poți retrage bani începând cu 2,5$ pana la 25$. Poți primi un bonus de 500 puncte din start introducând codul FWCJQT la înregistrare.

Când acumulezi minim 2500 puncte, poți retrage banii în contul de papal. Poți seta limita de plata și la mai multe puncte acumulate. Aveți grija de parolă că nu o mai puteți recupera în caz că o pierdeți.

Informații necesare și utile !!!

Ai un canal video? Atunci vino aici!

Economisește cu AliExpress!

Transformă timpul din rețelele de socializare in venit!

18.715 vizualizări