aliexpress moldova cash-back

Economii pe AliExpress

AliExpress astăzi este cea mai profitabilă platforma pentru a face achiziții. Un avantaj mare pe care îl are AliExpress, nu doar în fața magazinelor on-line, dar și față de alte companii globale care vând bunuri și servicii on-line -este preț scăzut. Dar puțini oameni care fac cumpărături știu că pe AliExpress puteți să economisi între 7-15% din valoarea bunurilor. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce constituie o economie pe AliExpress Moldova.

Proiectul Global „cash-back”, literalmente din limba engleză „rambursare sau numerar înapoi” vă permite să vă restituiți o parte de bani din valoarea bunurilor achiziționate, astfel făcând ca cumpărăturile să fie mai ieftine și mai plăcute. Desigur, puteți face cumpărături și fără un cash-back procurând lucruri ieftine, dar imaginați-vă că ați cumpărat un smartphone, în valoare de 200$, folosind cash-back-ul, dvs. vă puteți întoarce de la 14-30$,ceea ce nu este atât de puțin.

Economisind pe AliExpress Moldova achiziționând bunuri necesare, poate fi o modalitate buna de a câștiga bani. Mai jos vă vom oferi servicii speciale, înregistrându-vă pe care puteți salva atât banii cât și prin urmare puteți câștiga și bani atunci când aceste achiziții sunt efectuate de către alți utilizatori.

Resurse pentru a economisi pe AliExpress Moldova

Una dintre cele mai bune programe de afiliere. Înregistrându-vă la CPN, puteți obține venituri de la cumpărăturile efectuate pe AliExpress. Venitul poate fi de 9,5% din valoarea fiecărei achiziție. Pentru a obține aceste procente, va trebui să completați o simplă înregistrare. În continuare, trebuie să mergeți la secțiunea „platformă “ și adăugați site-ul dvs. existent, pentru a promova link-uri. Această platformă poate fi: un site web, un blog, un grup din rețele de sociale. De fapt, faci magazinul online.

La CPN puteți alege mai multe modalități de a promova link-urile voastre. Puteți face publicitate prin intermediul banner-lor, atunci ar trebui să selectați fila „Bannere“, pentru a primi banner-ul pe care îl vei promova ca publicitate în grup, site sau pe blog. Utilizatorul care vine prin banner-ul vostru și va face o achiziție pe AliExpress, vă aduce automat 9,5% din valoarea tranzacției efectuate.

În plus, puteți face publicitate nu neapărat la un banner ci chiar la un anumit produs. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a merge pe AliExpress prin CPN copiați link-ul produsului care va plăcut. Apoi mergeți la secțiunea „afiliat Link“, plasați și copiații link-ul către produsul pe care la-ți ales. Principiul este același. În cazul în care utilizatorul a accesat acest link și a cumpărat produs aveți 9,5% din suma de achiziție.

În acest fel nu doar că vă puteți economisi banii pe AliExpress Moldova, ci și de a face propria afacere promovând publicitatea și link-uri promoționale.

Înregistrare png

AliBonus – platforma de servicii cash-back de la AliExpress, care vă permite să economisiți de până la 10% la achiziționarea bunurilor de pe AliExpress. Acest serviciu a început să funcționează nu cu mult timp în urmă, dar a devenit deja foarte popular și pe scară largă. Aproape fiecare a doua achiziție este realizată prin AliBonus. Pentru a obține banii este necesar să vizitați site-ul și să vă înregistrați printr-o formă simplă.

După aceea puteți începe să faceți cumpărături, dar o condiție principală pentru returnarea fondurilor este ca plugin-ul AliBonus să fie activ. După accesarea site-ului AliExpress, faceți clic pe pictograma cu plugin pentru a fi activa, în caz contrar nu va fi luată în considerație reducerea și nu vă vor fi returnați bani.

Activează plugin-ul și du-te în camera ta unde poți vedea trei categorii: returnarea banilor, așteaptă aprobarea și soldul. În tab-ul „așteaptă aprobarea“ sunt înghețate câștigurile după achiziționarea de bunuri prin AliBonus.

După verificarea lor de către administrator acestea vor fi creditate în contul tău. De obicei timpul de verificare este de aproximativ 30 de zile.

Datorită serviciului de economii AliBonus de la AliExpress procurarea bunurilor online a devenit mai profitabilă. Acesta atrage tot mai mulți utilizatori.

BONUS: Extragerea banilor câștigați poate fi efectuată prin orice sistem de plata comod: WebMoney, PayPal, QIWI sau chir pe un card bancar.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Cum poți face bani cu telefonul Mobil?

Top 5 – Cele mai bune CASHBACK-uri

Bani din PIAȚA NOUĂ din R. Moldova (în EURO)

 

 

4.844 vizualizări