Lucru în Social Media Moldova

Lucru în Social Media

Câștigurile și lucru în Social Media i-a tot mai multă popularitate în rândul persoanelor care doresc să câștige venituri suplimentare de pe Internet. Toate acestea sunt foarte ușor de explicat. La urma urmei, fiecare dintre noi are o pagină personală pe rețelele sociale. Fiecare dintre noi cel puțin o dată pe săptămână, intră pe rețelele sociale pentru a vedea știri despre prietenii și multe altele.

Acest lucru este reciproc avantajos (Lucru în Social Media). Pentru agenții de publicitate rețelele sociale sunt o modalitate foarte eficientă de a obține trafic suplimentar și de calitate pe site-urile lor, iar noi să facem un venit suplementar.

Să câștigi bani aici nu este mai dificil decât la celelalte metode cum ar fi: introducerea CAPTCHA (unde aveți un venit de 100 ruble pe zi) sau cu atât mai mult metoda Bani din Jocuri (unde puteți ușor să ajungeți până la 100$ pe lună).

Toate serviciile sunt foarte simple și clare. Câștigați foarte ușor. Aici sunt cele mai bune platforme care s-au dovedit a fi cele mai bune unde puteți să câștiga în social media. Încearcă-l, poate anume această metodă te va face să te bucuri cel mai mult de banii câștigați online. Iar banii câștigați pot fi extrași pe WebMoney, și apoi pe cardul bancar!

Cele mai bune platforme pentru Lucru în Social Media

VKTARGET

Prin folosirea acestui site puteți câștiga bani buni din lucru în Social Media care este destul de simplu. Poți câștiga bani pe acest site întrând în diferite grupuri, diverse comunități, punând like la fotografii și video etc.

Pentru a începe lucrul trebuie să vă înregistrați (prin VK) apoi faceți click pe secțiunea „sarcini de muncă disponibile“ (din meniul de sus), selectați lucrarea și execută. De regulă este nevoie pentru a copia link-ul către grup unde trebuie să te alături grupului sau să pui un like etc. și apoi apăsați pe verifică și banii vin în contul tău.

Aici nu doar că poți să câștigi bani si să faci Lucru în Social Media, dar poți să folosești această resursă pentru a crea o pagină de rețelele sociale și să crești numărul de utilizatori în ea la prețuri rezonabile. Iar apoi să aplici și metoda Bani din rețelele sociale și grupuri sau metoda Programe de afiliere pentru a ajunge la un venit online de 700$ pe lună.

Se achită în ruble de obicei, pentru o singură sarcină plata este de la 0,3 la 0,6 ruble. Este foarte mult de lucru, dacă doriți să munciți puteți să faceți – 2000 de ruble pe lună.

Înregistrare png

V-like

De asemenea, este un site bun pentru a câștiga bani pe rețelele sociale. Sistemul este la fel ca și în alte site-uri similare. Însă aici poți să câștigi în mai multe moduri:

  1. Înscrierea în grup. Pentru aceasta se plătește 0,2 ruble. Pentru a face acest lucru mergeți la secțiunea „grupuri“ din meniul de sus, și confirmă toate sarcinile totul este automatizat.
  2. Realizarea unor sarcini. Plata este de la 0,3 la 5 ruble. În funcție de complexitatea sarcinii. Ca de regulă este să te înregistreze pe unele site-ul sau să pui comentarii. Pentru a începe lucrul mergi la secțiunea „sarcinile“ și efectuați-le.
  3. Like și Repost. Pentru asta plătesc 0,3 ruble. Această sarcină este disponibilă în meniul „Like“ partea de sus a site-ului.
  4. Să devii prieteni. Primești între 0.1 – 03 ruble. Lucrul este disponibil în secțiunea „Friends“

Doritorii de ași mari propriul grup la fel pot comanda vizitatori, abonați sau comentarii în grupul lor.

Înregistrare png

LIKESROCK

Pe această platformă este foarte mult de lucru. Aici plătesc în euro. Retragerile sunt efectuate pe cele mai populare sisteme, cum ar fi PAYEER, PayPal și altele.

Lucru în Social Media și de a câștiga pe această resursă este foarte simplu, în primul rând datorită meniului de navigare ușor de pe acest site. Oricine poate înțelege. Plata de asemenea este una destul de mare.

Alege rețeaua socială cu ajutorul căreia doriți să lucrați și să primiți bani (în coloana din stânga, sub titlul „Social Network“) și începeți lucrul. Esența lucrului pe LIKESROCK este simplă și directă. Trebuie să vă abonați la o varietate de știri, să vă alătură-ți unor grupuri și așa mai departe.

Înregistrare png

LIKED

Aceasta resursă permite nu numai câștigurile în rețelele sociale, dar și multe alte sarcini interesante pentru care puteți obține până la 10 de ruble.

Pentru a începe să câștigați bani trebuie mai întâi să vă înregistrați, după intrați în cont ca lucrător. Veți vedea o fereastră cu mai multe sarcini. Ele pot fi sortate (din meniu, care este situat direct deasupra sarcinilor) în funcție de tipul, perioada, categorie și complexitate.

Pe această resursă sunt și alte sarcini care nu sunt legate de rețelele sociale. Prețul pentru munca prestată este unul foarte bun, de la 0,3 ruble. la 10 ruble. în funcție de complexitatea. Lucrătorii cu experiență sunt plătiți pe acest site până la 2500 de ruble pe lună. Încearcă-l și tu.

Înregistrare png

SMOFAST

Site-ul este în primul rând pentru cei care doresc să crească grupurile lor pe rețelele de socializare Este site-ul excelent pentru promovarea proiectelor. Sistemul este foarte simplu, pentru activitatea voastră (Like, abonare la grup și alte ) vă sunt acordate puncte, cu care puteți atrage vizitatori în grupul vostru. Pentru al crește pentru a câștiga din așa metode ca Bani din rețelele sociale și grupuri sau metoda Programe de afiliere pentru a ajunge la un venit online de 700$ pe lună … încearcă-l.

Site-ul este foarte popular încercați-l obligatoriu în special cei care dețin unele grupuri.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Extrage bani reali din JOCURI!

Câștiga BitCoins, cea mai populară monedă virtuală AICI

Cum să devii freelancer și să lucrezi de acasă!

7.217 vizualizări