Lucru la domiciliu freelance moldova jobs, lucru

Lucru la domiciliu

Lucru la domiciliu sau Freelance – Să câștige un venit pe internet este posibil pentru oameni de diferite profesii. În acest sens lucrul în calitate de Lucru la domiciliu devine din ce în ce mai popular. Freelanceri – sunt oameni care câștigă bani în Internet în diferite moduri. Unii fac poze frumoase pe care le vând (vezi aici), alții scriu articole de vânzare, sau pur și simplu fac altă muncă necesară, sau muncesc la întreținerea unor proiecte pe internet.

Însuși lucru în calitate de Freelance (Lucru la domiciliu) este foarte atractiv. De fapt aceasta e o afacere. Puteți lucra în calitate de web-designer, programator,  administrator de site-uri și toate astea de la distanță (de acasă, parc sau chiar cafenea). Și cel mai plăcut că lucrați fără șefi și fără necesitatea de a vă deplasa zi de zi la locul de muncă.

Site-uri care oferă lucru pentru freelancer (liberi-profesioniști) sunt foarte multe. Există burse de articole acolo unde se vând diferite articole pe diferite teme, unde pot găsi de lucru cei care știu și le place să scrie. Există resurse (site-uri) în care sunt concentrate multe tipuri de sarcini complexe pe care le puteți executa de la web-designeri până la programatori. Și cel mai important bani pot fi extrași momental pe PAYEER sau alt sistem inclusiv și card bancar.

Am ales cele mai populare resurse pentru activitatea freelancer pe care sunt prezenți o mulțime de atât clienții cât și o cantitatea mare de specialități.

Cele mai bune site-uri pentru a câștiga bani din Lucru la Domiciliu

kwork .ru unul dintre cele mai bune proiecte unde pentru freelanceri sunt prezente aproape toate tipurile de lucrări. Și toate lucrările pe care le efectuați de la distanță sunt vândute pe aceeași resursă.

Site-ul este un pic interesant. Aici fiecare lucrare se vinde și se cumpără cu 500 de ruble. Acest lucru este interesant atât pentru angajator cât și pentru freelancer.

Pe kwork propunerile de lucrări sunt prezentate de freelanceri. Adică, freelancerii își fac publicitate că este gata de a efectua un anumită muncă pentru 500 de ruble. Iar clienții selectează cu cine va colabora în continuate. După plasarea anunțurilor așteptați să vă contacteze pentru a începe lucrul.

Pentru a plasa publicitatea dvs. mergeți la secțiunea „kvork +“ din meniul de sus al site-ului și completați secțiunea de anunțuri. Apoi așteptați comenzile.

Site-ul este foarte promovat în ultima vreme. Prin urmare, resursa este deja foarte populară cel mai important sunt mulți clienții. Se poate găsi un loc de muncă cu siguranță.

Înregistrare png

Fiverr o platformă care s-a dezvoltat extrem de mult pe durata unui proces nu foarte îndelungat, dar – se pare – extrem de eficient. Numărând acum 120 de categorii în cuprinsul cărora sunt însumate mai mult de 4.000 de servicii, Fiverr a oferit pe parcursul istoriei sale (destul de scurtă) milioane de joburi, pentru oameni din toată lumea, scopul principal fiind acela de a facilita contactul dintre ofertanți (vânzători) și cumpărători. Serviciile (gig-urile) de bază costă 5$ (de unde și numele de Fiverr), dar nu e ceva neobișnuit ca cineva să comande „extra gigs”, care îmbogățesc unele caracteristici ale ofertei inițiale – bineînțeles, pentru o anumită sumă de bani în plus.

Dacă începeți cu câteva gig-uri in valoare de 5$ și faceți treabă bună, afacerea voastră va crește treptat, odată cu reputația, și în acest fel veți putea avea câștiguri mai mari decât ați avut inițial. După ce ați completat 10 gig-uri și ați fost activi 30 de zile, veți fi promovați la Level 1 seller, și odată cu aceasta veți avea posibilitatea să cereți mai mulți bani pentru un serviciu.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Ai un canal video? Atunci vino aici!

Economisește cu AliExpress!

Poți reâncărca telefonul făcând bani pe telefonul Mobil!

28.452 vizualizări