Piata Noua md bani online

Piața Nouă din R.M.

Proiect Piața Nouă din R.M. – ÎNCHIS

Piața Nouă este un portal nou de anunțuri din Republica Moldova care este pe val și cu o creștere continuă. Dar care este și în căutare a utilizatorilor noi. Iar pentru a aduna acești utilizatori rapid cei de la Piața Nouă au creat un program de afiliere. Unde pentru fiecare utilizator înregistrat de voi veți fi răsplătiți cu cîte 20 lei. Partea cea mai simplă este ca aici nu ai nevoie nici de adrese de email, ci doar de un număr de telefon mobil de la orice operator de telefonie mobila din R. Moldova.

Piața Nouă 1 =20 lei

Cu toții în ziua de astăzi avem telefoane mobile în multe cazuri chiar si cîte 2 cartele (egal cu 40 lei) pe telefon. Nimeni nu te obligă să inviți persoane dacă nu dorești, în plus că toți avem părinți, prieteni, colegi de la care poti să împrumuți un telefon cu atât mai mult că nu-l coastă nimic. Iar voi pentru fiecare persoană înregistrată veți primi 20 lei. Nu este exagerat de mult, dar nu este nici cel mai rău luînd în comparație cu bani din click-uri sau bani din chaptcha unde va trebui să lucrați aproximativ o zi pentru aduna acesti bani.

Este o metodă simplă și accesibilă pentru orcine. Pe viitor această platfomă va concura la direct cu gigantul de anunțuri online 999. Și atunci vă veți înregistra făra a avea un profit din asta. Sunt sigur ca fiecare din noi are cel puțin 10 prieteni pe care cu siguranță ii poate înscrie și primi o suma de bani în doar câteva minute.

Ce ține de extragerea banilor se poate efectua prin card bancar sau puteți să ii primiți cash direct în mână. Mai sigură metodă decât aceasta nu există. Pe site sunt foarte multe poze cu persoanele care deja au primit primii bani. Nu ai nimic de peierdut!

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Bani din Jocuri cu extrageri reale

Fără investiții și ușor BitCoins

Cum să muncești direct din casa?

8.320 vizualizări