Portofel ONLINE

portofel online

PAYEER portofel online

PAYEER – Un portofel online destul de tânăr, dar care după părerea mea este cel mai bun. Se dezvoltă rapid și a luat totul ce este mai bun de la celelalte sisteme de plăți electronice. Motivul pentru popularitatea acestui sistem este o interfață convenabilă, site-ul modern, precum și simplitatea și versatilitatea sa.

În ciuda faptului că acest portofel online este destul de funcțional, este foarte ușor să-i înțelegi funcțiile.

Cu ajutorul acestui portofel online, puteți să trimiteți banii, să-i transferați pe carduri bancare, de asemenea, să-i schimbați în diferite valute și să-i transferați pe alte sisteme.

Este foarte simplu după înregistrare (înscrierea pe site) obțineți un număr de acest tip P12345678. Dacă trebuie să obțineți bani pentru acest sistem, introduceți pur și simplu acest număr, iar banii vin în contul dvs direct în valuta în care îi extrageți. Înregistare PAYEERRecomand!!!

 

WebMoney portofel

WEBMONEY este cel mai popular și mai răspândit portofel online de plăți electronice. Mai mult de jumătate din plățile efectuate pe teritoriul țărilor din fostul spațiu post-sovietic sunt efectuate în acest sistem de plăți electronice.

Sistemul a fost creat în 1998. De atunci, se dezvoltă foarte rapid acest portofel online. La început ca în este nevoie să vă înregistrați. Înregistrarea este destul de simplă după care vi se atribuie un număr, așa-numit WMID. Acesta e banca ta. Puteți pune bani în orice valută prin crearea de portofele de diferite valute.

După înregistrare, accesați secțiunea „Portofele” și creați propriile portofele, cum ar fi:

WMR – în ruble ale Federației Ruse;

WMZ – în dolari Americani;

WME – în Euro;

WMU – în UAH;

WMB – în ruble bieloruse.

Sistemul este foarte convenabil și simplu. Cu WEBMONEY este foarte ușor să extragi banii pe un card bancar. Înregistare WebMoney!

 

QIWI portofel

QIWI.RU este un sistem de plăți rusesc foarte popular. După înregistrare, puteți primi o carte virtuală, la care puteți transfera și stoca bani. Sistemul este foarte ușor de alimentat cu bani. Anonimatul aici este complet. Înregistare QIWI!

 

Yandex Money portofel

Yandex Money – este considerat al doilea sistem de plată ca fiind cel mai popular din Federația Rusă. Cu ajutorul acestuia puteți plăti în magazinele de pe Internet, să vă plătiți pentru munca depusă pe Internet. Este foarte simplu să câștigi bani pe acest sistem.

Acest sistem de plată este instalat pe aproape toate resursele care oferă câștiguri în rețea. Bani din acest sistem pot fi extrași cu ușurință pe cardurile bancare mai multor bănci din toată lumea.

Este foarte simplu și convenabil. Înregistare Yandex Money!

 

PayPal portofel

PayPal este un gigant în ceea ce privește plățile electronice care funcționează în Europa și în SUA. Dar care în același timp începe să câștige dinamism și în țările din spațiul post-sovietic. Este foarte bine cunoscut de cei ce folosesc așa magazine online ca ebay, Aliexpress

Acest sistem este potrivit în special pentru cei care câștigă bani pe internet pe site-uri străine. Dacă vă place să călătoriți, atunci acest sistem va fi de asemenea util pentru dvs., deoarece puteți plăti cu ușurință în majoritatea magazinelor străine din multe țări. Înregistare PayPal!

Crează-ți un portofel online gratuit!