scrie articole pentru bani Moldova

Scrie articole pentru bani

Scrie articole pentru bani – dacă poți scrie bine, sau cel puțin poți repovesti textul cu cuvinte proprii, și ai nevoie de bani, atunci metoda „scrie articole pentru bani” este pentru tine.

Mulți au crezut că metoda „Scrie articole pentru bani” este doar pentru cei care au talent în ale scrisului și care pot scrie frumos. Și că pentru aceasta trebuie să aibă talentul și educația specială, ezită să facă acel pas către această mini afacere. Este un nonsens să crezi așa și scuzele sunt doar pentru leneși.

Copywriteri începători pot să încerce de asemenea în paralel ți metoda comentariilor pentru bani care îți poate aduce un câștig adăugător de până la 200$ pe lună.

Ei bine, dacă ești un maestru de cuvinte, iar să scrii texte frumoase pentru tine nu reprezintă nici cea mai mică dificultate, atunci nu pierde timpul în zadar, scrie articole pentru bani  că ți se potrivește perfect. Și vreau să te anunț că articole scrise de vânzare îți pot aduce 1.000$ pe lună. Dar trebuie să spun și acest lucru. Va trebui să muncești cu adevărat. Aici practic poți să îți faci carieră. Începând de la un copywriter mic până la un adevărat profesionist.

În scopul de a face carieră de copywriter trebuie să creați un cont pe una dintre următoarele resurse (fiecare vă alegeți resursa potrivită după posibilitățile voastre profesionale) de aici va depinde și venitul din vânzări. Dar puteți să vă înregistrați și pe toate pentru a face diferența și de a rămâne pe cel mai potrivit pentru voi.

Înainte de a vă înregistra citiți cu atenție modul în care se lucrează pe acea bursa de articole pe care o să o alegeți și urmați toate sfaturile de acolo.

Nimic complicat acolo, încercați și vedeți pentru sine.

SCRIE ARTICOLE PENTRU BANI

Site-uri cu cea mai profitabilă vânzarea de articole

Piață de articole ETXT

Această piață de articole este perfectă atât pentru cei care știu să scrie articole pentru bani cât și pentru cei care sunt doar la începutul căii de copywriter. Nivelul mediu lunar al venitului pe această piață este de 9000 de ruble. Pe această resursă este simplă și ușor să scrie articole pentru bani la fel și piața este destul de bună. Pentru începători este cel mai bine să înceapă anume de aici.

Aici sunt unii dintre cei mai buni și înțelegători moderatori, iar navigarea pe site e simplă și clară și au un preț destul de decent pentru articole. Cu cât rangul va fi mai mare cu atât mai mulți bani vei primi din vânzarea de articole.

Calculul valutar – este în ruble. Pentru cei care abia încep să lucreze pe această piață de articole recomandăm următoarele strategii:

Începeți cu rescrierea textelor. Rescrierea textelor – este o simplă rescriere a textului cu propriile cuvinte, însă să fie unic. Cu siguranță puteți începe să scrieți și din cap, doar că în acest caz va trebui să cunoașteți bine tema în cauză care o dezvăluiți în articole.

Pentru a adăuga un articol scris la vânzarea mergeți la „Adaugă un articol“ (în coloana din stânga), introduceți text și completați toate spațiile cum ar fi: titlu, descriere, prețul etc.)

În ceea ce privește stabilirea prețurilor, mulți aici fac o grabă și pun brusc prețuri astronomice ceea ce nu este chiar corect. Chiar dacă sunteți un maestru incredibil de cuvinte, nu este necesar să vă avântați brusc. Începeți cu prețul de 12 – 15 ruble pentru 1.000 de caractere. Cu fiecare al treilea articol vândut ridică prețul cu o 1 rublă. Scrieți 3-5 articole pe zi, iar peste o lună  vei ajunge să le vinzi cu 35 ruble pentru 1.000 de caractere, câștigând cel puțin 500 ruble pe zi. Pentru cei care într-adevăr au un vocabular bogat și talentul de a scrie frumos și interesant prețul poate ajunge la 80 – 100 ruble pentru 1.000 de caractere. Iar acest lucru înseamnă 1.000 – 1.200 ruble pe zi.

Puteți câștiga de asemenea din executarea sarcinilor / misiunilor. Pentru a face acest lucru, mergeți la compartimentul „Comenzi Noi “ (în colțul din dreapta sus) și prezentați propunerile dvs. De îndată ce vi se spune că sunteți numit executor începeți să lucrați.

Pe această resursă poate fi vândute și fotografii așa că cei care vor să câștige până la 200 de ruble din vânzare de fotografii pot să încerce.

Scrie articole pentru bani și ai șansă reală de a face bani de acasă, cu atât mai mult că este accesibil pentru oricine. Încercați-l și în curând o să vezi că o să râzi de clipele când munceai pentru bănuți la șefu!

Înregistrare png

Piața de conținut ADVEGO

Aceasta este una dintre cele mai tinere platforme dar care la moment este a doua cea mai mare piață unde se scrie articole pentru bani. De asemenea, este bun atât pentru copywriteri cu experiență și pentru începători acestei afaceri. Moneda pe această platformă este – dolarul.

Venitul mediu din articole pe această resursă este 330-350$ pe lună. Aici nu este rang, așa că nou-veniți și cei mai vechi sunt la același nivel. Poți pune în vânzare articolele tale începând cu prețul de la 1$ pentru 1.000 de caractere.

Un alt avantaj al pieței de conținut ADVEGO este că se i-au în considerare și spațiile astfel încât articolul tău pe această resursă va fi mai lung și mai scump, după cum vă dați seama asta este în favoarea ta atunci când ți se numără caracterele.

De asemenea, un mare plus este diversitatea comenzilor. Poți nu doar să scrii articole, dar să încerci îndeplinirea mai multor tipuri de comenzi cum ar fi de la rolul de poster la diferite forumuri, sau să se faceți reclame în diverse bloguri. După ce ai încercat totul puteți alege ceea ce cu adevărat vă place.

Pentru a începe să câștigați bani pe scriere de articole după înregistrare mergeți la „Muncă“ din meniul de sus al site-ului.

Cei care doresc să lucreze la comanda mergeți la „căută muncă“ și alegeți-vă sarcina care vă convine.

  • Butonul „Începe munca“ înseamnă că munca se poate face fără o coordonare.
  • Butonul „Aplică la muncă“ înseamnă că puteți începe lucrarea doar după coordonarea cu dvs. ca executant „

Dacă doriți să vindeți articole voastre, atunci mergeți în secțiunea „Vânzare articole“ plasați acolo articolul și completați câmpurile necesare și expuneți-l spre vânzare.

Singurul dezavantaj aici sunt moderatori care în prima perioadă după înregistrare, sunt destul de strâns legați de calitatea textului, și anume de erori de punctuație și ortografice. Când expuneți prima dată articolele de vânzare trebuie să fiți extrem de atenți. După ce o să lucrați pe ADVEGO 2 – 3 luni, vei câștiga un nume și clienți fideli, ceea ce vă va aduce un venit de 500-800$ pe lună.

Înregistrare png

TEXTRU

Această bursă de content este considerată a treia cea mai populară. Mulți cred însă că după posibilitățile de a avea un venit din scrie articole pentru bani aceasta împarte locul al doilea cu ADVEGO.

Această resursă este bună atât pentru copywriteri începători cât și pentru profesioniști. Câștigurile aici depind de ratingul copywriter-ului. Cu cât vă rang-ul e mai mare cu atât mai mari sunt șansele să aveți o comandă mare. Sau de a vinde un articol la un preț ridicat. Primul rating se poate fi obținută după cum urmează:

– adăugați-vă fotografia pe cont (+100)

– completați toate datele personale (+100)

– să răspundeți la întrebarea cum ați ajuns pe bursă (+100)

Apoi totul depinde de activitatea voastră. Pentru fiecare articol expus sau comenzi finalizate vi se adaugă un rating de la 50 până la 100.

Câștigați bani din articole pe această resursă în mai multe moduri:

  1. Puteți îndeplini comenzi. În acest sens sunt create burse separate copywriting (care este mai potrivită pentru lucrătorii mai experimentați) și rescrierea textelor (comenzi pentru care sunt mai mult pentru începători). Pentru a câștiga un venit intră la copywriting/rescrierea și alege lucrul care ți se potrivește. Deodată ce veți fi coordonat pentru lucrul ales, puteți începe a îndeplini sarcina.
  2. Cel mai simplu – scrie articole pentru bani. Scrieți și puneți-le de vânzare. Pentru a face acest lucru mergi la magazinul de articole expuneți-l articol de vânzare. Această metodă este cea mai potrivită pentru copywriteri noi. Așa îți vei ridica rapid ratingul (pentru articolul expus primești bile) și poți avea și un venit bun. Prețul mediu este de – 35 de ruble per 1.000 de caractere.

Aici moderatori verifică fiecare articol. Deci, scrie cu atenție și fără erori. Vino câștigă bani din vânzarea de articole!

Înregistrare png

COPYLANCER

Acesta este locul în care câștigurile din „scrie articole pentru bani” este disponibil pentru copywriteri profesioniști sau cel puțin pentru oameni care știu cum să scrie texte aproape ideale.

Câștigați aici bani în mai multe moduri. Aveți posibilitatea de a vinde articolul în „Magazinul de articole“. Aceasta resursă ține destul de mult la reputația lor, astfel încât toate articolele sunt exclusiv verificate manual. Sunt verificate la erori precum și stil. Dar, în cazul în care articolul a trecut de moderare îl puteți vinde la un preț de minim 4$ pe 1.000 de caractere.

De asemenea, pe Copylancer în secțiunea „Bursa de Articole“ sunt o mulțime de comenzi. Care sunt disponibile, dar nu sunt foarte scumpe. Pentru a obține acces la comenzile scumpe, trebuie să obțină statutul de „copywriter“ (trebuie să trimiți cerere și să treci testul). Sincer trec testul, dar nu se primește la toată lumea. Dar cei care vor trece, vor avea acces la comenzi cu un preț de la 3 până la 4$ la 1.000 de caractere.

Cei care se consideră maeștri de cuvinte, înregistrați-vă și câștigă de la 1.000 – 2.000 de dolari pe lună pe articolele scrise pentru bani.

Înregistrare png

TEXTSALE

Este considerat unul dintre cele mai mari resurse de achiziționarea – vânzarea de articole. Moneda de achitare este – dolarul. Prețul mediu pentru 1.000 de caractere – 1$.

Pe această bursă de articole există un sistem de clasificare. Pentru fiecare articol vândut sau a cumpărat o să aveți o bilă. Cu cât e mai mare ratingul cu atât mai populare vor fi articolele. Respectiv, mai scump puteți să le vindeți, și desigur veniturile vor fi mai mari.

Strategia pentru începători pe această resursă ar trebui să fie următoarea. În primul rând scrieți articole și puneți-le de vânzare la prețul de 0,3$ pentru 1.000 de caractere. Încercați să nu luați comenzi pentru că la această etapă o mulțime de bani nu veți câștiga. Iar bătăi de cap o să aveți cu cerințele de acolo. Astfel încât acestea vă poate lua dorința de a lucra pentru totdeauna.

La fiecare a 4 – lea articol vândut creșteți prețul cu 0,03 – 0,04$ pentru 1.000 de caractere. Scrie 2 – 5 articole pe zi. Iar peste o lună mai târziu le vei vinde la prețul de 1 – 1,5 $ pentru 1.000 de caractere. După ce vei lucrat câteva luni și o să câștigi o reputație, prețul poate fi ridicat la 2,5 – $ 3 pentru 1.000 de caractere. La vânzarea de cel puțin trei articole pe zi vei genera un venit lunar de 350$. Creșterea în continuare a veniturilor depinde doar de cantitatea de muncă și talentul tău!

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Bani reali din jocuri 

Cum ajungi să faci bani din reCAPTCHA

Bani din bonusuri Mici, dar zilnice!

12.702 vizualizări