Marketagent - Sondaje online platite în euro

Sondaje online platite

Marketagent.com este o companie germana care răsplătește participarea la sondaje/chestionare prin puncte bonus. Numărul punctelor pe fiecare proiect se stabilește de Marketagent în funcție de felul si lungimea sondajului iar valoarea acestora este aceeași pentru toți respondenții participanți. Nu exista nici o alta pretenție de recompensare in afara de convertirea punctelor bonus. Răsplata pentru efortul depus variază în funcție de felul si lungimea sondajului (Sondaje online platite în euro).

Recompense suplimentare pot fi obținute de către participanții la sondaje prin recrutarea de persoane terțe. O terță persoana se considera a fi recrutata de către un participant, daca la  înregistrarea sa, aceasta persoană îl menționează ca referința pe participant si participa activ la cel puțin un sondaj de la Marketagent.com. Recompensarea se realizează sub forma unei creditări unice cu puncte a contului participantului. Punctele bonus își păstrează valabilitatea 2 ani.

Participă la sondaje online platite în euro

Reprezentarea recompensării:

Opinia dumneavoastră nu numai contează, dar se și plătește! Primiți în schimb puncte bonus valoroase ce se transformă în numerar:

  • Înregistrareca participant la sondaje: 150 puncte
  • Recrutarea unui prietenca participant la sondaj100 puncte – Va rugam sa țineți cont de faptul ca punctele vor putea fi creditate, numai după ce persoana recrutata de dumneavoastră a răspuns la primul sondaj.
  • Actualizareadatelor dumneavoastră personale (o data pe an): 50 puncte  Va rugam sa luați in considerare, faptul ca veți primi puncte credit pentru actualizarea datelor personale numai daca vi s-a solicitat acest lucru pe e-mail.

Conversie: 1 euro = 100 cenți = 100 puncte bonus. (sondaje online platite în euro)

O modalitate de plata este prin PayPal. Suma minima este 200 puncte (2.00€) . Taxa este de 2% pentru sumele mai mici de 15 euro, peste aceasta suma nu se percep taxe.

Pentru înregistrare, dați click pe butonul de mai jos.

După completarea formularului cu datele personale, o sa primiți un mail care conține un link de confirmare a contului. Ca sa activați contul dați click pe acel link.

Înregistrare png

BONUS

Pentru mai multe sondaje și pentru mai mulți bani acumulați online puteți accesa si alte sondaje aflate aici.

Informații necesare și utile !!!

Bani din Jocuri – online!

Freelancer Moldova

Bani din bonusuri Mici, dar zilnice!

24.106 vizualizări