Sondaje plătite ONLINE

Sondaje plătite

Sondaje plătite este una dintre cele mai interesante și utile moduri de a face bani în mediul online. Participând la alegeri nu doar vei fi plătit pentru asta, dar de asemenea vei primi informații cu privire la produsele și serviciile noi apărute pe piață care vă interesează pe dvs. Desigur nu poți conta că o să câștigi milioane, dar 50-80$ pe lună este o suma reală de bani pe care poți să o obții. Pentru a lucra cu sondaje este necesar să te înregistrezi pe site-urile specializate în domeniu prezente mai jos (acest lucru va dura 5 – 10 minute) apoi prin e-mail vă va fi trimisă o invitație de a participa la sondajul unui produs.

Pentru a fi plătit pentru anchetele de pe Internet cu minim de 50 – 80 de dolari pe lună, trebuie să respectați anumite norme obligatorii:

  1. Înscrieți-vă pentru câteva tematici de chestionare. Prima dată vă vor fi trimise 2 – 3 chestionare pe lună. Prețul mediu al unui sondaj este de 1 – 1,2 dolari. După cum vă dați bine seama lucrând cu o singură platforma veți obține pentru prima dată, nu mai mult de 3 – 5 dolari dintr-o tematică. Lucrul la 4-5 tematici poți fi calm, oferind în total câte 2 – 3 ore pe lună poți obține 20 – 25$ pe lună. În mod constant compania va trimite sondaje mai des (de regulă, clienții permanenți primesc 8 – 12 chestionare pe lună) și veți avea și un venit mai bun.
  2. După primirea unui sondaj prin e-mail, încercați cât mai repede posibil să-l îndepliniți. Cu cât mai repede și mai bine veți reacționa la sondaje plătite, cu atât mai mult chestionare vă vor transmite. Pentru a face acest lucru verifică e-mail-urile deoarece acolo vor veni întotdeauna invitațiile.
  3. Aproape toate site-urile după înregistrarea vor solicita să completezi datele personale. Nu-ți fie teamă să îndeplinești informațiile cu date reale. Trebuie să aveți răbdare (acest lucru poate dura aproximativ 10 minute) completați toate câmpurile cu maximum calitate și onest. Informația este sută la sută protejată.
  4. La completarea informațiilor cu caracter personal nu este de prisos să trișeze un pic. În cazul în care în chestionar ești întrebat dacă planificați în timpul apropiat să cumpărați un anumit produs, sau dacă în viitorul apropiat planificați să mergeți în străinătate, este mai bine pentru a indica faptul că, da! La fel dacă sunteți întrebat despre animale de companie. Acest lucru va crește foarte mult numărul de sondaje plătite trimise prin poștă.

Urmând aceste reguli șmechere puteți avea un venit suplimentar frumos și să cunoașteți cele mai recente știri de care sunteți interesat! Bani agonisiți poate fi extrași pe WebMoney și apoi pe cardul bancar!

Aici sunt site-urile cele mai fiabile condiții de muncă unde puteți găsi sondaje bine plătite pe internet. Însă nu înainte de a-ți crea un portmoneu pe PAYEER unde o să îți extragi banii apoi îi poți expedia pe orice card bancar din lume.

Cel mai bune sondaje plătite on-line

EXPERTNOE MNENIE

Una dintre cele mai vechi resurse care de-a lungul timpului s-a dovedit a oferi una dintre cele mai bune oportunități de a valorifica sondaje. Aici pot avea un venit persoanele care trăiesc în țările CSI.

După înregistrare mergeți la profilul dvs. și completați informațiile personale. Pentru completarea datelor veți primi primele 80 de ruble. După mine e un început bun.

După completarea profilului de du-te la secțiunea „Sondaje“ și completează chestionare dacă există. Dacă nu sunt pe moment chestionare  nu vă faceți griji, sondajele vin destul de des. Invitațiile vin de asemenea și pe poșta electronică.

Site-ul este foarte simplu, intuitiv și cu un design atrăgător. Plata pentru un sondaj este de la 40 de ruble și mai mult. Sondajele nu sunt complicate. Înregistrează-te și câștigă!

Înregistrare png

PLATNIJOPROS

Acest site este lider între furnizorii de servicii de sondaje plătite. Platnijopros funcționează atât în Rusia și Ucraina, Moldova cât și în țările baltice. După înregistrarea pe contul participantului este depus un bonus  de 10 ruble. Pentru un sondaj care durează aproximativ 15 minute sunteți plătit cu 40 -50 ruble.

Site-ul este o oportunitate excelentă de a obține venituri suplimentare. Înregistrează-te și începe să câștigați.

Înregistrare png

VOPROSNIK

Aici pentru a câștiga din sondaje plătite aveți o varietate de moduri. Imediat după înscriere pe contul dvs. vor fi depuse 5 ruble! Acest început întotdeauna este unul fericit:) Site-ul are un forum în care membrul cel mai activ și original primește unele compensații. Chestionarul oferă și oportunitate de a câștiga și din programul de afiliere/recomandări. Invitați orice prieten sau cunoscuți și vei primi 10%.

Toate sondajele pe bani vin prin e-mail. Sondajele sunt destul de simple și clare, fiecare dintre ele nu va dura mai mult de 10 – 15 minute. Prețul mediu pentru un sondaj este de 1 – 1,5 dolari. Iar de lucru este suficient! Membrii permanenți obțin câte 30-40 $ pe lună.

Înregistrare png

OTZOVIK

Acest site care furnizează sondaje plătite on-line, însă este mai mult potrivit pentru cei care le place să-și exprime opinia (părerea). Această resursă nu efectueze studiu la diferite produse, dar dă posibilitatea să scrieți opinia voastră despre produsele cu care sunteți familiarizați. Vă puteți exprima opiniile atât pozitive cât și negative.

Plata este efectuată atât pentru opinia dvs. cu privire la produs cât și pentru numărul de vizualizări.

După înregistrarea mergeți la „scrie o opinie“ și alege un produsul sau un serviciu la care doriți să scrieți opinia voastră.

Scriind un comentariu o dată vei primi dividende de la el în mod constant.

Vino și împărtășește opiniile tale despre produsele și câștigă bani reali

Înregistrare png

MYIYO

Este un site german cu navigare în rusă, iar plata este în euro. Cu toate acestea ei au propriul lor sistem. Pentru chestionar și alte activități ei plătesc în puncte. Apoi punctele pot fi transformare în bani – 1000 bile este de 1 euro.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga bani din sondaje plătite:

  1. Confirmați adresa de e-mail (pentru ea oferă 100 de puncte – 0.1 euro)
  2. Completați informațiile personale (pentru această plată 500 de puncte 0,5 euro)

După finalizarea acestor două acțiuni de bază ai nevoie doar să aștepți sondajele. Invitațiile vin pe poșta de e-mail. Dacă e să fim sinceri, interviurile nu vin  foarte des. Dar sunt plătite bine aproximativ de la 1,5 – 2,5 euro per anchetă.

Suma minimă de retragere este de 20 de euro. Plățile sunt efectuate fie pe cardul bancar sau pe PayPal.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Cum să lucrezi de la domiciliu profitabil?

Economisește cu AliExpress!

Instalează jocuri și câștigă și bani!

23.045 vizualizări