vânzare de fotografii online

Vânzare de fotografii

Vânzare de fotografii – În prezent, o mulțime de oameni sunt dependenți de fotografiere. iar camerele moderne permit de a face fotografii foarte frumoase nu numai celor profesioniștii în domeniu, dar de asemenea și fanilor obișnuiți. Și dacă înainte din fotografii puteau face bani doar profesioniști din domeniu, în prezent internetul face posibil ca să obțină un venit destul de decent din fotografi și amatori. Aceste venituri veste posibil din vânzare de fotografii.

La fel cum sunt vândute și articolele pe diferite platforme (dacă îți place să scrii vino și lucrează cu 500 ruble pentru un articol scris), la fel și proprietarii de site-ul au nevoie de fotografii unice (fotografii pe care le-ați făcut și care nu au fost expuse pe Internet).

Aveți posibilitatea de a vinde fotografiile pe site-uri specializate în domeniu, care oferă o astfel de oportunitate (aceste site-uri sunt enumerate mai jos). Mergi pe site, înregistrează-te și expune fotografiile de vânzare în magazin. Iar hobby-ul tău preferat îți poate aduce un venit bun. Banii câștigați pot fi extrași fie pe WebMoney sau chiar pe cardul tău bancar.

Obțineți bani din vânzare de fotografii

ETXT – Bursă de schimb pentru Fotografii și Articole unice

Această resursă pot fi vândut atât articole cât și fotografii. Se face acest lucru foarte simplu. În coloana din stânga, în secțiunea a treia „Fotografii“ faceți click pe „adăugați fotografia“. În fereastra deschisă introduceți numele fotografiei, selectați categoria, încărcați fotografia și apoi stabiliții prețul.

După o perioadă de timp, fotografia va fi moderată (veți fi informat prin poșta electronică) și va merge spre vânzare. Costurile fotografiilor pot fi diferite începând de la 10 de ruble și până la 300 de ruble, în funcție de profesionalismul tău. La început puneți un preț mai mic la  imagini 10 -. 20 ruble, cu fiecare fotografie vândută îți vei ridica profesionalismul și ușor și prețul.

Piața aici, merge destul de bun. Mulți care lucrează aici fotografiile îi aduc bani buni. Deci, înregistrează-te și începe să câștigați!

Înregistrare png

DREAMSTIME

De pe acest site puteți începe să lucrați la vânzare de fotografii. Nu este nici un examen de admitere ca și în cele mai multe dintre platformele asemănătoare. Și moderatorii sunt destul de loial la calitatea fotografiilor.

Plata începe de la 0,2 până la 3 dolari pentru fiecare imagine descărcat. Prețul depinde de dimensiune precum și de rangul imagini. Puteți vinde fotografiile dumneavoastră de mai multe ori. În scopul de a face bani pe acest site trebuie să aveți cel puțin 10 – 20 fotografii încărcate. Cu cat mai multe imagini ai încărcate cu atât mai mare va fi venitul. Aveți și posibilitatea de a vinde și dreptul de autor al fotografiei câștigând până la 20$ pe o fotografie.

Pe această platforma adesea se organizează diverse concursuri cu o varietate de cadouri.

Fotografia minimă care poate fi acceptată pe această resursă este de 3MP.

Fotografi începători cel mai bine să înceapă cu acest photo-bank. Totul e destul de simplu, cum se vinde o fotografie pe această resursă va înțelege chiar și un elev.

Înregistrare png

DEPOSITPHOTOS

Aceasta bancă de fotografii deja este pentru fotografii mai experimentați, care sunt capabili să facă fotografii de o calitate superioară. Pe această resursă pot fi vândute fotografii, imagini vectoriale chiar și video.

Vânzările aici sunt mult mai vii, față de resursele de fotografii anterioare. Prin urmare câștigurile din fotografii aici sunt mult mai mari.

Cei care au trecut moderarea ( un examene micuț cu încărcarea documentelor ce confirmă persoana dvs.) pot câștiga până la 500$ pe lună. Extragerea banilor începe de la 50$. Site-ul are un program de stimulare a persoanelor recent înregistrate.

Înscrieți-vă și încercați să măsurați forțele în vânzarea fotografiilor.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Câștigă bani pe telefonul mobil!

Lucru de acasă ca freelancer!

Cumpărături pe AliExpress cu 10% mai ieftin!

16.557 vizualizări