Vânzarea de site-uri

Unde puteți cumpăra și vinde în mod profitabil un site web?

Un subiect foarte bun pentru cei care sunt capabili să creeze, să îmbunătățească și să promoveze site-uri web. Freelancerii profesioniști pot câștiga la vânzarea de site-uri. Aceasta este deja o afacere reală, care poate aduce bani foarte buni.

Puteți să creați singur un site, să îl promovați în motoarele de căutare și să vindeți site-ul pe platforme speciale.

Dar poți merge mai ușor. Puteți să cumpărați un site Web, să-l modificați, să-l ridicați puțin în motoarele de căutare. Să-l îi faceți un design mai atractiv și să îl vindeți la un preț mai scump. Mulți specialiști care au cunosc cum se creează un site se folosesc de această metodă. Și fac bani din acest lucru.

Pentru a vă angaja în acest tip de activitate, trebuie să știți în primul rând unde să vindeți site-ul pentru bani buni. Vânzarea de site.

Vânzarea de site -uri Nr.1

Vânzarea de site online

Dacă sunteți în căutarea unde puteți vinde site-ul la un preț bun, atunci resursele telderi este ceea ce aveți nevoie. Acesta este cel mai popular schimb între țările CSI. Aici vând website-uri pe diferite subiecte și diferite categorii de prețuri. Vânzarea de site.

Doar aici puteți cumpăra un site bun pentru un preț avantajos. Desigur, un astfel de site va necesita o revizuire bună. Dar dacă înțelegeți construirea site-ului și promovarea, atunci pentru a îmbunătăți resursele achiziționate, nu veți avea nevoie de mai mult de o lună.

De asemenea, pe acest site de schimb se cumpără și se vând domenii care au nume frumoase și o vârstă solidă. Mulți membri ai acestui schimb reușesc să câștige bine și să revândă numele de domenii. Vânzarea de site.

Site-ul în sine are o navigație foarte simplă, ceea ce este important pentru resurse similare. Deci, dacă doriți să vindeți vă dați seama foarte rapid aici cum să vindeți site-ul dvs. foarte repede.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Bani pe internet din jocuri

Sondaje online plătite

Pariuri sportive online!!!

4.562 vizualizări