Venit pasiv din browser moldova

Venit pasiv din browser

Venit pasiv din browser – una dintre cele mai noi metode de a genera venituri on-line, dar totodată și foarte promițătoare în ceea ce privește vizualizează publicitate pentru bani. Aici nu se plătește pentru clicurile care le faceți ca în unele cazuri când trebuie să stai ore în șir și să faci click pe unele link-uri. Este publicitate pasivă. Aproape că nu ai nevoie de nimic.

Deci, să aruncăm o privire la această metodă de câștiga și ce ar trebui să facem pentru a avea un venit bun cu o astfel de metodă:

Pentru a câștiga bani din publicitate pasivă este nevoie să te înregistrezi pe resursele care oferă astfel de câștig din browser. Apoi trebuie să instalați o extensie mică la browser (nu vă va lua mai mult de 10 secunde). După care banii vor începe să se scurgă în conturile dvs.

Pentru ce vă plătește? Vă plătește pentru a face publicitate pe computer. După ce instalați extensia va începe să apară pe partea de sus sau în partea laterală se va afișa publicitate. Sincer poți nici să nu o observați. Dar banii vor merge în conturile voastre.

Desigur, tranzacționare de publicitatea nu pot fi considerată ca un venit major. Acceptă publicitate pe care o permiteți să fie publicată pe computer vă va aduce până la 5 ruble într-o singură zi. Dar cu atragerea persoanelor străine în sistem puteți câștiga chiar și 50 de ruble sau mai mult. Iar înainte de a începe lucrul creați-vă un portmoneu unde veți extrage banii câștigați (Payeer).

Aici sunt site-urile cele mai promițătoare și care au dovedit că oferă posibilitatea de a câștiga bani din publicitate pasivă (Venit pasiv din browser).

Obțineți un venit pasiv din browser

JOBPLANT

În esența site-ul este foarte similar cu TEASER.BZ, doar că mai puțin vestit. Aici poți avea câștiguri din vizionare de publicitatea și nu e obligatoriu să activezi prin extensia la browser, puteți navigarea pe link-uri la fel ca la veniturile pe clic.

Dar venitul principal este desigur cea de la afișarea de publicitate.

Pentru a începe să aveți un venit, înregistrați-vă, instalați extensia (pe pagina de start pe dreapta în „Magazin“), mai departe sarcina dvs. se rezumă doar la retragerea de fonduri (PAYEER).

Înregistrare png

ATENTIE!!! Următoarele resurse NU MAI SUNT ACTIVE!

TEASER.BZ

Un proiect destul de nou, dar care are o popularitate în ceea ce privește câștigurile în browser (Venit pasiv din browser). Aici au fost luate în considerare toate observațiile proiectelor anterioare. De fapt, site-ul este aproape perfect pentru veniturile în acest fel venit. Totul este foarte clar și simplu.

În acest proiect sunt prezente 2 modalități de a primi un venit:

Primul este generarea banilor prin afișarea anunțurilor pe computer. Publicitatea în sine ia foarte puțin spațiu (o cutie mică din colțul din dreapta jos), astfel încât nu vă va încurca. Plata este de 0,01 ruble, iar dacă mergeți pe site-ul agentului de publicitate va fi de 0,03 ruble.

A doua modalitate este de a îndeplini unele sarcini. Sarcinile sunt foarte simple, practic similare cu cele care permit generarea de bani din rețelele de socializare. Aici și prețurile sunt diferite, de la 0,2 la 10 ruble în funcție de complexitate.

Cel mai important avantaj al acestui TEASER.BZ este programul său de afiliere care este de 7 niveluri. Cei care vor invita mulți prieteni vor ridica o suma de bani destul de bună.

Înregistrare png

SURFEARNER

Unul dintre cele mai bune site-uri care oferă un venit din afișarea publicității pe calculator (Venit pasiv din browser). Pentru a face bani aici nu aveți nevoie de nimic. Tu îți faci treburile, iar bani picură.

De ce ai nevoie?

  1. Înregistrează-te
  2. După înregistrare instalează extensia pentru browser (extensiile sunt în coloana din stânga a site-ului). Alegeți extensia conform browser pe care îl utilizați.
  3. Pentru testare puteți vizualiza un video (acestea sunt în „View Video“)

Plata pentru publicitate depinde de rang, care este calculată pentru numărul de afișări ale anunțurilor. Ca începători primiți 0,01 ruble pentru o vizualizare. Iar persoanele cu rating mai mare primesc de la 0,05 ruble.

Resursa are 10 – niveluri de referali. Toate nivelurile sunt aceleași, de la 5 la 10% din venitul persoanei invitate ceea ce vă crește și venitul și rating-ul.

Instalați extensia în browser-ul dvs., recomandați site-ul și prietenilor și câștigă bani reali fără să faci nimic.

Înregistrare png

U-MATRIX

O resursă foarte bună pentru a câștiga în această direcție. Publicitatea este destul de multă. Prețul de asemenea este unul bun. Pentru o publicitate de 30 sec. în colțul paginii ești plătit cu 0,025 ruble.

Aceasta a începe să acumulați banii intrați în secțiunea „Cabinet personal “ și instalați Extensia și totodată alege colțul în care doriți să vedeți publicitatea.

Restul va face site-ul pentru dumneavoastră. Banii pot fi retrași prin diferite metode, este o varietate mare de sisteme printre care și cel mai popular PAYEER.

Înregistrare png

P2P.BZ

De asemenea este un site bun care ne oferă posibilitatea de a câștiga bani într-un mod pasiv (Venit pasiv din browser). Publicitatea nu este atât de mult ca la SURFEAMER. Dar veniturile generate de aceasta nu sunt mai puține. Plătește 0,03 ruble. pentru o afișare simplă și încă 0.01 ruble dacă accesați link-ul. Așa că puteți să le instalați pe ambele platforme împreună cu SURFEAMER.

Ce ar trebui să fac ca banii să vină singuri?

Înregistrează-te – instalați extensia (în meniul de sus al site-ului pur și simplu faceți clic pe „instalați extensia“, apoi „o extensie nouă “

Există și un program de afiliere din 3 niveluri. Banii pot fi extrași pe un sistem payeer foarte ușor. Din Payeer puteți transfera bani către orice alt sistem monetar.

Înregistrare png

Informații necesare și utile !!!

Telefonul tău poate lucra pentru TINE aici!

Lucru de acasă ca freelancer!

Economisește 10% cu AliExpress!

11.806 vizualizări